Здравейте! Вчера ми протече маркуча, който връща маслото от рейката към казанчето. Някой сменял ли е такъв маркуч? Как се сменя и откъде мога да намеря такъв?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Маркуч от хидравликата
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от gaiska Покажи съобщениеЗдравейте! Вчера ми протече маркуча, който връща маслото от рейката към казанчето. Някой сменял ли е такъв маркуч? Как се сменя и откъде мога да намеря такъв?
Смяната нямам спомен да е било нещо неземно, залягане и чупки на ръцете нищо повече...sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
-
Първоначално публикувано от gaiska Покажи съобщениеОт казанчето се сваля лесно, но незнам как е хванат към рейката.
(точно като на казана впрочем)
Иначе на рейката се навива накраиник тип "банджо" (маи така му е името но несъм на 100% )
Има и 2 дифтунки на тоя накраиник...Last edited by mimouzunov; d.m.y г., 22:57.sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Свалих го този маркуч, но наполовина. Откъм рейката я видях скобата, но не мога да я стигна. Срязох го точно до скобата, която е под стойката на акумулатора. Според еас проблем ли ще е да го свържа с новия чрез тръбичка със скоби или някакъв преходник?Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 1994
Comment
-
Първоначално публикувано от gaiska Покажи съобщениеСвалих го този маркуч, но наполовина. Откъм рейката я видях скобата, но не мога да я стигна. Срязох го точно до скобата, която е под стойката на акумулатора. Според еас проблем ли ще е да го свържа с новия чрез тръбичка със скоби или някакъв преходник?75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment
-
Няма да е драма. При мен беше с 4-5 см тръбичка и с по 2 скоби от всяка страна на снадката/общо 4 бр/.75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment
-
Първоначално публикувано от gaiska Покажи съобщениеБлагодаря на всички за отговорите. Проблема е решен.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
Comment